bouwwerken.debacker@gmail.com

 • Bedrijfs E-mail

  0479/40 49 47

 • GSM Björn

  Realisaties

  Realisaties

  Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze recente bouwprojecten: van nieuwbouwproject, siermetselwerk tot beton- en renovatiewerken. Bij elk project kunt u een fotogalerij bekijken.

  Bouwwerken De Backer is gespecialiseerd in nieuwbouw: voor zowel particulieren als projectontwikkelaars. Bij elk project wordt samen met de klant het juiste materiaal gekozen dat best voor het project geschikt is en gebouwd volgens de stijl van de klant. Dit zowel voor woningen als appartementsgebouwen.

  Nieuwbouwproject Tweewoonst
  Nieuwbouwproject
  Tweewoonst
  nieuwbouwproject HOB afgewerkt
  Nieuwbouwwoning
  HOB
  grote moderne nieuwbouwwoning particulier
  Grote nieuwbouwwoning moderne bouwstijl
  Nieuwbouwwoning moderne bouwstijl
  Nieuwbouwwoning
  moderne bouwstijl
  nieuwbouwwoning hob eindresultaat
  Nieuwbouw HOB
  grijze moderne bouwstenen
  Appartementsblok nieuwbouw
  Nieuwbouw Appartementsgebouw
  nieuwbouwwoning donkere gevelstenen
  Nieuwbouw
  donkere gevelstenen
  nieuwbouwwoning landelijke stijl
  nieuwbouw
  landelijke stijl
  Nieuwbouw appartementen in het centrum
  Nieuwbouwwoning gelegen in het centrum

  Verbouwingswerken omvat traditionele verbouwing zoals woonstuitbreiding, een aanbouw te plaatsen alsook het renoveren van de gevel. Aangezien Bouwwerken De Backer Björn uitgerust is met kranen en kwaliteitsmaterialen zijn we ook geschikt voor uitgebreide renovatieprojecten.

  poutrellen constructie bijgebouw
  Verbouwingswerk
  bijgebouw plaatsen
  stalen liggers constructie - poutrel
  Renovatieproject met vele verdiepingen
  Renovatie landelijke woning
  Verbouwing en Renovatie landelijke woning
  Renovatie nieuwe gevel en terras
  Renovatie nieuwe gevel met afwerking blauwe steen

  Bouwwerken De Backer Björn kunt u inschakelen voor allerlei betonwerken: van betonvloer, betonkelder, betontrap, betonbouw tot beton storten, alsook kuipen van zwembaden betonneren. We zijn ook specialist in gewassen betonconstructies: Voor oprit, vloer, tegels of terras. Gewassen beton heeft een licht reliëf, waardoor het erg authentiek oogt. Wil je een terras, oprit, parking,… in gewassen beton laten aanleggen door een vakman? Contacteer ons vrijblijvend.

  beton gieten nieuwbouw appartementsblok
  Betonwerken
  enkele voorbeelden
  gewassen beton oprijlaan oprit nieuwbouwwoning
  Gewassen beton
  enkele voorbeelden

  Indien u kiest voor een moderne bouwstijl kunt u gaan voor de betonlook. Deze is de laatste jaren erg in trek waardoor we uitgebreide ervaring hebben in betonwerk in zicht. Werken met zichtbeton is een expertise die nauwkeurig dient te gebeuren aangezien dit betonwerk zichtbaar zal blijven. U kunt rekenen op Bouwwerken De Backer Björn voor een kwalitatieve uitvoering van werken in zichtbeton. U kunt ook kiezen voor snelbouwstenen, zo zijn keramische snelbouwstenen erg populair in Vlaanderen. Snelbouw in zicht is interessant om het binnenspouwblad en de binnenmuren mee op te trekken. Voor de reguliere woningbouw zijn de extra isolerende snelbouwstenen een goede keuze om energiezuinig te bouwen (en aan de strengere EPB-eisen te voldoen).

  betonwerk in zicht voorbeelden
  Betonwerk in Zicht
  enkele voorbeelden
  snelbouw in zicht - ondercategorie van betonwerken in zicht
  Snelbouw in zicht
  enkele voorbeelden

  Als men kiest voor zichtmetselwerk, kiest men voor zichtbaar blijvend binnen- en/of buitenmetselwerk. Daarnaast kunt u specifiek werken met siermetselstenen voor decoratief metselwerk, bijvoorbeeld vlechtingen, verschillende soorten metselwerk in een boogveld, uitkragend metselwerk etc. Bouwwerken De Backer Björn heeft jarenlange ervaring en knowhow opgebouwd waardoor we expert zijn geworden in kwalitatief siermetselwerk en zichtmetselwerk.

  foto betonwerken en metselwerk in zicht
  Metselwerk in zicht
  enkele voorbeelden
  siermetselwerk interieur woning plafond
  Siermetselwerk
  enkele voorbeelden

  U kunt ons ook contacteren voor kleinere verbouwingen en werken zoals een woonstuitbreiding voor het plaatsen van een keuken bijvoorbeeld, het bouwen van een carport...

  aanbouw carport
  Kleine projecten
  enkele voorbeelden

  Bij nieuwbouw of verbouwingen kan het ook nodig zijn om rioleringswerken uit te voeren of regenwaterputten te plaatsen. Bouwwerken De Backer Björn heeft de expertise en uitrusting voor deze werken vlot te laten verlopen.

  regenwaterput plaatsen tijdens ruwbouw
  Regenwaterput plaatsen
  enkele voorbeelden
  rioleringwerken plaatsen tijdens nieuwbouwproject
  Rioleringswerken tijdens nieuwbouw